Lediga tjänster hos Eldon Installation

Säljare Stockholm

Vi söker nu efter en säljare till region Stockholm!

Eldon Installations historia sträcker sig tillbaka till 1922 när det grundades i Nässjö, utan några andra förutsättningar än vilja, optimism och energi. Vår vision är att vara en ledande leverantör av kvalitativa elkomponenter och innovativa lösningar inom elfördelningssystem. Vi har även ett nytt fokus på produkter inom ladd av elbilar.  Vi vill bidra i omställningen till ett hållbart samhälle och ha Sveriges nöjdaste kunder.

Ansvarsområden

I rollen som säljare kommer du att bearbeta grossister, installatörer, industrier och konsulter avseende hela vårt sortiment. Sortimentet består av elinstallationsmaterial samt laddlösningar till elbilar. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen som innefattar allt från att identifiera och söka upp kunder till att presentera offerter och göra avslut för att skapa goda affärer. För att nå och överträffa dina mål har du en plan för hur dina kundrelationer ska utvecklas. En viktig del är att hålla dig uppdaterad om nyheter i företagets produktportfölj, men också att hålla säljverktyget uppdaterat med dina kunder och avtal. Ditt ansvarsområde omfattar region Stockholm. Vi ser att du som sökande har en lämplig bostadspunkt i området.

Vem är du?

Du är social, lyhörd och förtroendeingivande. Du älskar att vara ute hos kunder och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Du har god kunskap om installationsprodukter och elbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning och framgångsrikt arbetat som utesäljare tidigare.

Vad erbjuder vi?

Som en i gänget på Eldon Installation får du en familjär arbetsplats med god sammanhållning. Eftersom du kommer att tillhöra ett glatt och ansvarsfyllt team där vi tillsammans hjälper varandra, och ständigt jobbar på att vara effektiva och lösningsorienterade, tror vi att du också är hjälpsam och har can-do-attitude. Lika viktigt som det är vara en lagspelare har du ett intresse att vilja växa i din egna personliga utveckling och kan därför ta egna initiativ och eget ansvar när det behövs.

Det vi värderar högt är engagemang, viljan att vilja lära sig och att du bidrar men en god stämning precis som vi, att du är serviceinriktad och trivs med att arbeta med det du gör.

Du erbjuds en möjlighet att utvecklas på ett bolag som jobbar för en säker, hållbar och energieffektiv utveckling av samhället. Eldon Installation är kollektivanslutna och erbjuder flera förmåner för vår personal. Idag är vi 33 anställda och omsätter 125 miljoner kronor. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Nässjö. Hos oss jobbar en stor blandning av människor i olika åldrar och expertisområden.

Ansökan

Anställningsform: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Har du fler frågor?

Kontakta Johan Almroth:

johan.almroth@eldoninstallation.se

073-713 67 60

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka ditt CV och personliga brev via mejl till johan.almroth@eldoninstallation.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Läs mer om tjänsten och ansök